Infosessies voor verenigingen: basisopleiding Canva of EHBO met focus op baby's en kinderen

Voor het project Voluntaris organiseren we op donderdag 14 november de ondertussen zevende infosessie. Je kan kiezen uit twee mogelijkheden:  

Visuals maken voor sociale media met Canva

Deze sessie wordt begeleid door I Like Media. Het is een basissessie voor beginners die willen leren werken met Canva met uitleg, tips, voorbeelden en oefeningen. Als deelnemer krijg je rechtstreekse feedback bij het ontwerpen en werken met Canva. De deelnemers mogen achteraf ook nog enkele ontwerpen doorsturen voor feedback.

EHBO: focus op baby's en kinderen.

Deze sessie wordt begeleid door het Rode Kruis van Tielt en duurt 3 uur. We gaan dieper in op EHBO met specifieke toepassing op kinderen en baby's.    

Praktisch

  • Wat? Voluntaris voor verenigingen: Visuals maken voor sociale media met Canva of EHBO met focus op baby's en kinderen
  • Wanneer? Donderdag 14 november 2024
  • Waar? De Fontein (Fonteinestraat 22, Pittem)
  • Wat kost dat? De vorming is gratis en voor alle deelnemers voorzien we een drankje.

De infosessies van Voluntaris richten zich tot (bestuurs)leden van verenigingen, maar ook geïnteresseerde inwoners kunnen aansluiten. Inschrijven is verplicht en kan hieronder. Je kan inschrijven tot en met zondag 10 november 2024.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor één van de sessies 'Visuals maken voor sociale media met Canva' of 'EHBO met focus op baby's en kinderen'

Inschrijven

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Cookieverklaring - Privacyverklaring - Sitemap - Cookie instellingen

Website door Ntriga.Agency