Burgerbevraging start 3 september

Is het leuk wonen in jouw buurt? Zijn er voldoende fietspaden? Hoe tevreden ben je over de dienstverlening?

Burgerbevraging gemeente Pittem

Op zondag 13 oktober zijn er lokale verkiezingen. Dit jaar bereidt het gemeentebestuur zich voor op een nieuw meerjarenplan door een omgevingsanalyse op te maken.  

Met de omgevingsanalyse kan je je omgeving, de grotere maatschappelijke tendensen en de noden en behoeften van alle belanghebbenden (burgers, verenigingen, ondernemingen …) in kaart brengen. De omgevingsanalyse zal bestaan uit een interne analyse (zelfevaluatie van de gemeentelijke werking en welzijnsbevraging) en een externe analyse.

De externe analyse bestaat uit twee delen: een data- en tendensanalyse en een stakeholdersanalyse (burgerbevraging). Via de burgerbevraging peilen we naar je mening over diverse thema’s zoals dienstverlening, vrijetijdsaanbod, invulling van de openbare ruimte, tevredenheid … Het gemeentebestuur werkt voor de burgerbevraging samen met Public Minds.

Geef je mening

Neem je kans en laat je stem horen. De resultaten van deze bevraging helpen ons om beleidsbeslissingen te nemen. Vanaf begin september verspreiden we de burgerbevraging onder een representatief deel van de inwoners van 16 jaar of ouder. Bedankt om deel te nemen.

Open oproep vanaf eind september

Vanaf eind september zal er ook een open oproep zijn voor het invullen van de bevraging. We lanceren de open oproep op onze gemeentelijke infokanalen: website, Facebookpagina en het Infoblad dat eind september in je brievenbus valt. 

Jouw mening over Pittem en Egem is bijzonder belangrijk. We rekenen dan ook op onze inwoners om deel te nemen. Dit is bovendien een unieke kans om jouw mening te geven over je gemeente. 

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Cookieverklaring - Privacyverklaring - Sitemap - Cookie instellingen

Website door Ntriga.Agency